افزوده شدن ۴۷۰ هکتار به مساحت مزارع زعفران خراسان شمالی
مدیرکل امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: ۴۷۰ هکتار به مساحت مزارع زعفران این استان افزوده شد.
«محمدعلی شریکیان» در گفتگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: استانهای خراسانرضوی، جنوبی و شمالی به ترتیب با مساحت کلی ۲۱۹۰ هکتار و تولید ۸/۸ تن بهترتیب رتبه نخست تا سوم را به خود اختصاص دادهاند.
وی افزود: از نظر عملکرد نیز، بیشترین عملکرد در واحد سطح مربوط به استان خراسانشمالی با متوسط عملکرد ۶/۲ کیلوگرم در واحد سطح بوده که پس از آن استان اصفهان با متوسط عملکرد ۵/۷ کیلوگرم و استان کرمان در مراحل بعدی قرار گرفتهاند.
مدیرکل امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسانشمالی ادامه داد: مزارع زعفران از سطح ۳۴۴ هکتار در این استان و تولید پنجاه و هفت صدم در سال ۸۶ به سطح دو هزار و ۷۵۰ هکتار و تولید ۱۲/۱۱ تن و میانگین عملکرد ۶/۲ کیلوگرم در هکتار در سال گذشته رسیده است.
شریکیان خاطرنشان کرد: امسال ۴۷۰ هکتار به مساحت مزارع زعفران این استان افزوده شده است و میزان تولید محصول تا ۱۵ تن برآورد شده است.
این مقام مسئول سرانه مصرف زعفران در کشور را ۰/۷ گرم دانست و یادآور شد: ایران با مصرف ۶۰ تن در سال مقام نخست مصرف زعفران در جهان را دارد.
منبع : خبرگزاری ایسنا – مورخ ۱۳۹۷/۰۸/۲۹